• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lagBetölthető állások

- kőműves

- hideg burkoló

 

Jelentkezni lehet a következő telefonszámon:

06 20 941-0584

Csüllög és Társa Kft logó_kicsi_ffA vállalkozás 1995-ben alakult meg, fő tevékenységi körének a festést-mázolást választotta. A cég fejlődése az elmúlt 20 évben töretlen volt. 1999-ben bővítettünk tevékenységi körünkön, kőműves munkák illetve hideg-, meleg burkolási munkák és teljes körű generálkivitelező építőipari munkák végzését is elkezdtük megrendelőink kérésére, és további megrendelők és megbízások elnyerésére. A munkálatokat szakmailag magasan képzett és elismert, 1999 óta állandó saját munkavállalókkal végezzük.

Az irányítási és szervezési feladatokat a társaság ügyvezetője Csüllög János Attila látja el.

A Cégünk legfőbb erénye a dinamizmus és a rugalmasság, mindig a Megrendelők rendelkezésére állunk, ez a hozzáállás segített bennünket ahhoz, hogy jó hírnévre tegyünk szert, és az ügyfelek bármilyen kérdéssel, bizalommal forduljanak hozzánk.

Megbízóink számára fontos a befejezési határidő pontos betartása, az esztétikus és tiszta munkavégzés. A feltételeknek tökéletesen eleget tudunk tenni saját kisgépállományunkkal és rugalmasan dolgozó tapasztalt szakembereinkkel. Társaságunk 2010 óta átlagosan 12 fő állandó munkavállalót foglalkoztat munkától függően bővül a létszám.. Folyamatosan bővítettük kisgép állományunkat, többek között rendelkezünk kisteher gépjárművekkel, föld munka géppel építőipari géppel, állványokkal a felújítási munkák és új építésű megrendelések kivitelezésére.

További előny a tulajdonos széleskörű szakmai tudása, több évtizedes tapasztalata, aminek segítségével tökéletes munkát kívánunk minden megrendelő számára készíteni. Ehhez hozzájárul még a nagyon jó személyes kapcsolat cégen belül, ez a társaság igazi csapat.

Előnynek tekinthető a személyes kapcsolatok körében az is, hogy a Cégünk szinte baráti viszonyt alakított ki ügyfélkörével. Ez a hozzáállás további ügyfelek szerzését is elősegítette, hiszen a legjobb reklám napjainkban is az elégedett vevő.

Az évek óta nyereségesen működő Cégünk lehetőségei szélesek. Szeretnénk egyre több potenciális ügyfélhez eljutni, valamint szélesebb körben kiszolgálni őket. A hosszabb távú sikeres együttműködés egyik feltétele a folyamatos innováció.

További lehetőséget jelent a pályázati rendszer kihasználása.

Egy vállalkozás magában hordozza a veszélyt. Veszélyt jelenthet a hibás munka, hiszen egy-egy komolyabb hiba komoly anyagi károkat okozhat. Ezért a Cégünk teljes anyagi felelősséget vállal a Generali Biztosító Zrt-nél kötött biztosításával, valamint a projektekre külön C.A.R. biztosítás kötésével az általunk készített munkáért, ez hozzátartozik Cégünk hitelességéhez és megbízhatóságához. Abban az esetben, ha pontatlanul, lényeges körülmények figyelmen kívül hagyásával történik a feladat teljesítése, akkor az nem csak a pillanatnyi ügyféllel szemben jelent problémát, hanem komoly presztizsveszteséget jelent a jövőbeni ügyfélkörre nézve is.

Cégünk egyedisége abban rejlik, hogy Megrendelő oldalról közelítjük meg a problémákat. Segítünk megtalálni a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. A szakmaiság az életszerűséggel párosul, így segítünk megvalósítani határidőre és az elvárt minőségben az adott kivitelezési munkát. Hisszük, hogy a Megrendelők problémáit jól ismerő kivitelezői munka jelenti Cégünk sikerének zálogát.

Mottónk:

 

LEGMAGASABB SZÍNVONALON, A LEGBARÁTSÁGOSABB ÁRAKKAL.

 

Alapelveink:

 • Az igényes, pontos munka, esztétikus és tiszta munkavégzés
 • A lehetőség szerint, de nem minden áron magyar termékek alkalmazása.
 • Az üzleti partnerekkel való korrekt és pontos együttműködés.
 • Környezetünk védelme.
 • Az állandó szakmai fejlődés szándéka, az új iránti nyitottság.

Az utóbbi években a jövőre nézve vonatkozó információk bizonytalansága jelentősen megnőtt. A távlati tervek megrendelőit és felhasználóit már nem csak a döntésre előkészített fejlesztési változatok műszaki tartalma és várható költségei érdeklik. Ma már hasonlóan fontos kérdésnek minősül az is, hogy az egyes tervváltozatok elfogadása mekkora kockázattal jár, illetve ez a kockázat egy esetleges későbbi tervkorrekcióval mennyire csökkenthető.

A hosszú távú sikeres működés alapja a vevőkkel kialakított jó kapcsolat, amelyet a folyamatos kommunikáció révén lehet megvalósítani. Ez alatt értjük mind a személyes, mind az elektronikus kapcsolat fenntartását. A jó személyes kapcsolat alapja az alkalmazottakban rejlik, hiszen ők találkoznak nap, mint nap közvetlenül az ügyfelekkel. Fontosnak tartjuk emiatt az alkalmazottak kiválasztását, valamint magatartásukat

megbizhatoceg
Vállalkozásunk a "Megbízható Cég" tanúsítvánnyal rendelkezik
Oldal

Oldal|Találat |Visszatérő

 • 24 óra: 0
 • 7 nap: 0
 • 30 nap: 0
 • Most: 0